Gizlilik Bildirimi

Gizlilik Bildirimi

Weidmüller Grubu (bundan sonra "Weidmüller", Weidmüller hakkında bilgi sizin için burada mevcuttur) olarak, web sitemizi ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. Web sitemizi kullanırken veri koruma ve veri güvenliği bizim için çok önemlidir. Dolayısıyla, bu noktada, ziyaretiniz sırasında hangi kişisel verilerinizi kaydettiğimizi ve hangi amaçla kullanıldığını size bildirmek isteriz.

Yasal değişiklikler veya Şirketimizin iç süreçlerindeki değişiklikler, bu Gizlilik Bildirimi'nin uyarlanmasını gerektirdiğinden; bu Gizlilik Bildirimi'ni düzenli olarak okumanızı rica etmekteyiz.

1. Kapsam

1. Kapsam

Bu Gizlilik Bildirimi, www.weidmuller.com.tr alan adı ve çeşitli alt alanlar (bundan böyle "web sitemiz"olarak anılacaktır) altında erişilebilen Weidmüller İnternet erişimi için geçerlidir.

2. Kişisel veriler nedir?

2. Kişisel veriler nedir?

Kişisel veriler, kişisel veya gerçek durumlarınızı (örneğin isim, adres, telefon numarası, doğum verileri veya e-posta adresi) belirlemek için kullanılabilecek bilgilerdir. Sizi tanımlamak için kullanılamayan veriler (veya yalnızca orantısız bir çaba ile) kişisel veriler olarak sınıflandırılmaz, örneğin anonimleştirilmiş veriler.

3. Hangi kişisel verileri toplarız/işleriz ve kullanırız?

3. Hangi kişisel verileri toplarız/işleriz ve kullanırız?

Kişisel verileri açıklamadan web varlığımızın büyük bir bölümünü kullanabilirsiniz. İnternet servis sağlayıcınızın adı, bizi ziyaret ettiğiniz sayfa, istenen dosyaların adı ve erişim tarihi gibi kişisel bağlantısı olmayan erişim verileri kaydedilir. Bu veriler yalnızca teklifimizi geliştirmek amacıyla değerlendirilir ve kimliğiniz hakkında herhangi bir emareyi göstermez.

Ancak, bir bülten siparişi vb. gibi İnternet varlığımızda sunulan hizmetlerden yararlanmak istediğiniz ölçüde ayrıca daha fazla veri belirtmeniz gerekir. Bu, bir bülten sipariş etmek için e-posta adresiniz gibi belirli bir işlem için gereken verilerdir.

Hakkınızda toplanan verileri, sunduğumuz ürün ve hizmetleri sağlamak, sorularınızı yanıtlamak ve web sitelerimizi ve uygulamalarımızı işletmek ve geliştirmek için kullanırız.

Kişisel verilerinizi yalnızca web sitemiz aracılığıyla size kapsamlı bir hizmet sunabilmek veya bir iletişim formu kullanıyorsanız (örneğin bir bülten veya web seminerine kaydolmak), numune ürün veya tanıtım dokümanı sipariş etmek, gerekli hizmeti sunmak için kullanırız.

Bu veriler 6 ay ile 2 yıl arasında, 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun ("İnternet Kanunu”) ile belirlenen süre boyunca, saklanır.

Kişisel verilerinizin başka bir kullanımı yoktur. Kişisel verilerinizin üçüncü kişilere aktarılması veya Bağlayıcı Şirket Kuralları kapsamında ve AB Bölgesi ve Türkiye'de faaliyet gösteren Weidmuller Corporation üyeleri arasında yapılacak yurtdışına veri paylaşımı veya reklam amaçlı verilerin kullanım izniniz olmadan vuku bulmaz; meğer ki biz yasal olarak verileri ifşa etmek zorunda olalım (cezai kovuşturma yapan kurumlara veya mahkemelere verilen bilgi; yasal koşullar temelinde -örneğin sosyal güvenlik sağlayıcıları, vergi kurumları vb.- veri toplayan kamu kurumları) veya iddialarımızı öne sürmek için gizliliği korumak zorunda olan üçüncü kişilerle profesyonel şekilde iş ilişkisi içerisinde olalım. Özellikle, kişisel veriler aşağıdaki gibi kullanılır:

a) Kayıt / Kullanıcı Hesabı

Weidmüller'e kaydolduğunuzda, öncelikle e-posta adresinizi kaydederiz, böylece bunları unutursanız size yeni erişim bilgisi gönderebiliriz. Ayrıca, hesabınıza rahatça giriş yapabilmeniz için kullanıcı adınızı ve şifrenizi ve zorunlu bilgileri (zorunlu alanlar bu şekilde etiketlenir (*); diğer tüm bilgiler isteğe bağlıdır) kaydederiz. Bu veriler, size bu hizmeti sunmak için öngörülen amaçlar için kullanılır. Ancak, e-posta adresiniz adınızı ve soyadınızı içeriyorsa, sistemimize kaydolduktan sonra adınızı ve soyadınızı dolaylı olarak da işleriz.

b) Satın Alma / Numuneler Sipariş Etme

Kataloglar, mallar veya numuneler sipariş etmek için açıkladığınız verileri, yalnızca siparişinizi yerine getirmek ve işlemek amacıyla, ayrıca bir izniniz olmadan kullanırız. Sözleşme tamamen işleme alındıktan ve satın alma fiyatı tam olarak ödendikten sonra, verileriniz daha fazla kullanım için engellenir ve verilerinizin daha fazla kullanılmasını açıkça kabul etmediğiniz sürece vergi hukuku, borçlar hukuku ve ticaret hukukunda tanımlanan saklama sürelerinin sona ermesiyle silinir. Verileriniz, malları teslim etmek için gerekli olduğu sürece, siparişinizin teslimatı için dışarıdan hizmet aldığımız nakliye şirketine aktarılır. Ödemelerin işleme alınması için, verilerinizi ödemenizi işleme almak için belirlenen yetkili bankacılık kurumuna aktarırız. Bu şirketler verilerinizi yalnızca siparişi işleme almak için kullanabilir ve başka amaçlar için kullanamaz.

C) Pin Board / Sosyal Medya Platformu

Kullanıcı, pin panosunda izlenimleri, ifadeleri, fotoğrafları, videoları gönüllü olarak yayınlama olanağına sahiptir. Her kullanıcı kendi özgür kararına göre, hangi verileri ifşa etmek istediğine ve hangisini istemediğine, bağımsız olarak karar verir. Weidmüller, herhangi bir sebep göstermeksizin bir yayını silme hakkını saklı tutar. Yayına ilişkin herhangi bir hak sahipliği yoktur.

d) Bülten

E-posta bültenimize kaydolmak için, onayınızın yanı sıra, en azından bültenin gönderileceği e-posta adresinizi talep ettik. Diğer bilgiler gönüllüdür ve size hitap etmek ve bültenin içeriğini kişisel olarak yapılandırabilmek ve e-posta adresinizle ilgili sorguları netleştirmek için kullanılır. Bu verileri bize verip vermeyeceğiniz tamamen size kalmıştır. Ancak, bu bilgi olmadan size bültenimizi gönderemeyiz.

Genellikle bülten göndermek için çift izin (opt-in) yöntemini kullanırız, yani bu amaçla gönderilen bir onay e-postasında yer alan bir bağlantı aracılığıyla kaydınızı onayladıktan sonra size bülten göndeririz. Bu şekilde, yalnızca belirtilen e-posta adresinin sahibi olarak bültene kayıt olabileceğinizden emin olmak istemekteyiz. Onay e-postasını aldıktan kısa bir süre sonra kaydınızı onaylamanız gerekir, aksi takdirde bülten kaydınız veritabanımızdan otomatik olarak silinir. Bültene kaydolursanız, bültenden çıkana kadar e-posta adresinizi kendi reklam amaçlarımız için saklar ve kullanırız. Abonelikten çıkmak için bize info@weidmueller.com.tr adresine gayri resmi bir e-posta gönderebilirsiniz veya bültenin sonundaki bağlantıdan iptal edebilirsiniz.

e) İletişim Formu

İletişim formumuzu kullanarak bize doğrudan talepte bulunma seçeneğini kullanmak isterseniz, sizden adınızı ve soyadınızı ve e-posta adresinizi isteyeceğiz. Ayrıca, bize mesaj alanında bireysel mesajınızı girebilirsiniz. Bu verileri bize verip vermeyeceğiniz tamamen size kalmıştır. Ancak, bu bilgi olmadan, iletişim talebinizi karşılayamayız.

f) Reklam ve Pazar Araştırması

Eğer reklam ve pazar araştırması için bir izin verdiyseniz, sizin bilgilerinizi talep ettiğiniz hizmetlerin yerine getirilmesinin ötesine genişleterek, sizin verilerinize dayalı olarak bireysel ilginize özel tasarlanmış bir şekilde posta veya e-posta (bülten formundaki) yolu ile ayrıca sizin ilgileriniz ve zaman zaman ilginç haberler ve şirketimiz ile ilgili bilgiler veya ürün ve hizmet yelpazemiz ile uyumlu bir İnternet varlığı sunmak için kullanıruz ve biz sizin bilgilerinizi gerekli değerlendirmeyi yapmak ve pazar araştırması amaçlarıyla kullanırız. Bu amaçla, kullanım profillerinde ortaya çıkan veya sağladığınız verilerinizi derlememiz ve bunları daha önce belirtilen amaçlar için değerlendirmemiz teknik olarak gereklidir. Bu sadece dahili olarak ve sadece belirtilen amaçlar için gerçekleşir. Bu izni istediğiniz zaman info@weidmueller.com.tr adresinden iptal edebilirsiniz . Onayınızı vermediyseniz veya iptal ederseniz, önceki paragrafa göre veri kullanımı yoktur ve verileriniz silinir. Ancak, elbette, Weidmüller'in hizmetlerini kullanabilirsiniz.

4. Kullanıcı Profilleri / Çerezlerin Kullanımı

4. Kullanıcı Profilleri / Çerezlerin Kullanımı

Yukarıda belirtilen durumlar dışında, herhangi bir kişisel kullanıcı profili oluşturmuyoruz. Sizin tarafınızdan talep edilen bilgilerin alınmasıyla bağlantılı olarak, veriler yalnızca çeşitli hizmetlerimizi sunmak veya değerlendirme amacıyla sunucularımıza anonim bir biçimde kaydedilecektir. Teklifimizden hangi içeriğin alındığı veya hangi sitelerin en sık ziyaret edildiği gibi genel bilgiler kaydedilir.

Çerezleri kullanıyoruz (konfigürasyon bilgileri içeren küçük metin dosyaları). Çerezler, İnternet sitelerimizi ziyaretiniz sırasında tarayıcınıza gönderilen ve daha sonra almak için bilgisayarınızda saklanan küçük metin dosyalarıdır. Yalnızca 'oturum çerezleri' (geçici çerezler olarak da bilinir), yani yalnızca İnternet sitelerimizden birini kullandığınız süre boyunca geçici olarak kaydedilenleri kullanırız.

Bu çerezler, özellikle, kullanım sıklığını ve web sitelerimizin kullanıcı sayısını belirlemek ve Web sitelerimizden birinden web sitelerimizden diğerine geçerken İnternet varlığımızı ziyaret ederken bilgisayarınızı tanımlamaya devam etmek ve ziyaretinizin sonunu belirleyebilmek için kullanılır. Böylelikle, bizim kullanıcılarımızın, bizim web sitemizin hangi alanında ve diğer hangi web sitelerini ziyaret ettiğini biliriz. Bu kullanım verileri, kullanıcının kimliğine dair herhangi bir emareye müsaade etmez. Bu Gizlilik Bildiriminin 3. bölümü uyarınca, bu anonimleştirilen toplanmış kullanım verilerinin hiçbiri kişisel verilerinizle birleştirilmez ve istatistiksel değerlendirmenin sonunda tüm veriler derhal silinir. Oturumun sonunda, tarayıcı oturumunuzu bitirdikten sonra çerezler silinir.

Çoğu tarayıcı, çerezleri otomatik olarak kabul edecek şekilde önceden ayarlanmıştır. Ancak, çerezlerin kaydedilmesini devre dışı bırakabilir veya tarayıcınızı çerezler kaydedilmeden önce sizi bilgilendirecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Çerezleri kabul etmeyen kullanıcılar, web sitelerimizin belirli alanlarına erişemeyebilir.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi

5. Sosyal Eklentilerin Entegrasyonu

5. Sosyal Eklentilerin Entegrasyonu

Eklentiler "Facebook"(Facebook Inc.1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, ABD) ve "Twitter" (Twitter, Inc. 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, ABD) sosyal ağlardan web sitelerimizde de yer almaktadır.

Bunlar ilgili sağlayıcı tarafından işletilmektedir. Çevrimiçi varlığımızda kullanılan eklentiler, hizmetteki ilgili düğmeden tanımlanır.

Web sitelerimizin böyle bir eklentiyi içeren bir sayfasını ziyaret ederseniz, tarayıcınız ilgili hizmetten sunucularla bağlantı kurar, bunun sonucunda eklentinin içeriği tarayıcınıza iletilir ve görüntülenen sayfaya entegre edilir. Bu, web sitemize yapılan ziyaretle ilgili bilgilerin ilgili hizmete iletildiği anlamına gelir. Web sitemizi ziyaret ederken, aynı zamanda kişisel kullanıcı hesabınız aracılığıyla (örneğin başka bir tarayıcı oturumu aracılığıyla) ilgili hizmete giriş yaptıysanız, bu hizmet web sitemizdeki ziyareti hesabınıza atayabilir.

Eklentilerin yardımıyla, kullanıcılar Twitter veya Facebook gibi sosyal ağlardaki ilgili web sitelerine bağlantılar paylaşabilir veya gönderebilir veya orada içerikler tavsiye edebilir. Bu eklentilerle yapabileceğiniz herhangi bir aktif etkileşimin bir sonucu olarak, örneğin ilgili düğmeye tıklayarak veya bir yorum ekleyerek, bu bilgiler doğrudan ilgili servise aktarılır ve orada saklanır. Böyle bir veri aktarımının gerçekleşmesini önlemek istiyorsanız, web sitemizi ziyaret etmeden önce ilgili hizmetin kullanıcı hesabınızdan çıkış yapmanız gerekir. İlgili hizmetten veri toplamanın kapsamı ve amacı ve verilerinizin işlenmesi ve kullanımı doğrudan hizmet web sitesindeki veri koruma bildiriminden edinilebilir (www.facebook.com/about/privacy , twitter.com/privacy ). Burada, geçerli veri koruma haklarınız ve gizliliğinizin korunması için ayar seçenekleriniz hakkında daha fazla bilgi bulacaksınız.

6. Econda Site Takibi

6. Econda Site Takibi

Econda GmbH'nin çözümleri ve teknolojileri, talep odaklı konfigürasyon ve takma adlar altında kullanım profillerinin oluşturulduğu anonimleştirilmiş verileri girerek ve kaydederek bu web sitesini optimize etmek için kullanılır. Bu amaçla, bir İnternet tarayıcısının tanınmasını mümkün kılan çerezler kullanılabilir. Kullanıcı profilleri, ziyaretçi tarafından açıkça kabul edilmedikçe, takma adın taşıyıcısına ilişkin kişisel verilerle birleştirilmez.

Özellikle IP adresleri girişten hemen sonra okunamaz hale getirilir, böylece kullanıcı profillerinin IP adresleriyle ilişkilendirilmesi mümkün olmaz.

Gelecekte bu veri toplama ve saklama ile ilgili olarak, bu web sitesine gelen ziyaretçiler herhangi bir zamanda buna itiraz edebilirler. İtiraz sadece cihaz ve üzerinde kullanılan web tarayıcısı için geçerlidir; lütfen işlemi gerektiği gibi tüm cihazlarda tekrarlayın. Devre dışı bırakma çerezini silerseniz, sonraki istekler bir kez daha bizim tarafımızdan standart olarak kaydedilir.

7. Youtube Videolarının Kullanımı

7. Youtube Videolarının Kullanımı

Gömülü YouTube videolarını genişletilmiş veri koruma modunda kullanıyoruz. YouTube, Google Inc. Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Amerika Birleşik Devletleri.' nin bir hizmetidir. YouTube, bu gelişmiş veri koruma modunu kullanılabilir hale getirir ve böylece YouTube'un bilgisayarınızda herhangi bir kişisel veri kaydetmemesini sağlar. Web sitesini çağırırken ve videoyu gömmek için IP adresi aktarılır. Bu adres, siteyi aramadan önce YouTube'da veya başka bir Google hizmetinde oturum açmadığınız veya kalıcı olarak oturum açmadığınız sürece ilişkilendirilemez. Başlat düğmesini tıklatarak gömülü bir videoyu oynatmaya başlar başlamaz, gelişmiş veri koruma modu, YouTube'un yalnızca kişisel olarak tanımlanabilir veriler içermeyen çerezleri bilgisayarınıza kaydettiği anlamına gelir. Bu çerezler ilgili tarayıcı ayarları ve uzantıları ile önlenebilir (kaynak: YouTube "gömülü videolar için genişletilmiş veri koruma modunu etkinleştir").

Lütfen YouTube videolarının gömülmesi hakkında daha fazla bilgi için YouTube bilgi sayfasını ziyaret edin.

8. Kaydettiğimiz Verileri Korumak İçin Güvenlik Önlemleri

8. Kaydettiğimiz Verileri Korumak İçin Güvenlik Önlemleri

Gizliliğinizi korumayı ve kişisel verilerinize gizli olarak muamele etmeyi taahhüt ediyoruz. En son teknolojik gelişmeleri dikkate almak için sürekli olarak gözden geçirilen kapsamlı teknik ve organizasyonel önlemler alıyoruz. Bununla birlikte, şu hususun farkında olmalısınız ki; İnternet, veri koruma kurallarının veya yukarıdaki güvenlik önlemlerinin, bizim işbirliği yaptığımız ve kendilerinden sorumlu olmadığımız kişi veya kurumlar tarafından takip edilmemesi mümkün olacak şekilde yapılandırılmıştır. Özellikle, şifrelenmeden ifşa edilen detaylar - e-posta ile olsa bile - üçüncü şahıslar tarafından okunabilir. Bu konu üzerinde teknik bir etkimiz yoktur. Herhangi bir veriyi yanlış kullanımdan korumak (şifreleme yoluyla ya da başka yöntemlerle) kullanıcının sorumluluğundadır.

9. Harici Web Sitelerine Köprüler

9. Harici Web Sitelerine Köprüler

Web sitemiz, diğer sağlayıcılar tarafından işletilen web sitelerine köprüler içerir. Bu köprülere tıklamak sizi web sitemizden doğrudan diğer sağlayıcıların web sitesine götürür. Bu, URL'deki değişiklik vb.Ile tanımlanabilir. Bu üçüncü taraf web sitelerinde verilerinizin gizli kullanımı için herhangi bir sorumluluk kabul etmiyoruz, çünkü bu şirketleri veri gizliliği hükümlerine uymaları için etkileyemeyiz. Bu şirketlerin kişisel verilerinizi nasıl ele aldıklarını doğrudan bu web sitelerinden öğrenmelisiniz.

10. İptal / İtiraz

10. İptal / İtiraz

İleriye etkili olmak üzere verdiğiniz onayın her zaman iptal edilebileceğini ve kişisel verilerinizin işlenmesine ve kullanılmasına da herhangi bir zamanda itiraz edilebileceğini belirtmek isteriz: Lütfen bizimle info@weidmueller.com.tr adresinden iletişime geçiniz.

11. Bizim Tarafımızdan Kaydedilen Kişisel Verilerinizle İlgili Bilgiler / Saklama Süresi / Silme

11. Bizim Tarafımızdan Kaydedilen Kişisel Verilerinizle İlgili Bilgiler / Saklama Süresi / Silme

Kişisel verilerinizi yalnızca yasaların izin verdiği sürece saklayacağız. Saklanma onayınızı iptal ederseniz, verilerin bilinmesi artık kaydedildiği amacın yerine getirilmesi için gerekli değilse, özellikle kullanıcı hesabı silinirse veya saklama diğer yasal gerekçelerle kabul edilemez ise, saklanan kişisel veriler silinir. Talebiniz üzere, hangi kişisel verinizi sakladığımız konusunda sizi bilgilendirmekten memnuniyet duyarız. Doğru ve güncel verileri tutmak için gösterdiğimizi çabalarımıza rağmen, yanlış veriler saklanırsa, talebiniz üzerine bunu derhal düzelteceğiz.

info@weidmueller.com adresine e-posta göndererek bize sunduğunuz verileri istediğiniz zaman doğrulama, değiştirme veya silme imkanınız vardır. Kullanıcı hesabınızı kalıcı olarak sildiyseniz, kullanıcı hesabı altında kaydedilen veriler otomatik olarak tamamen silinir. Silme için talep oluşturmanız gerekli değildir.

Kaydedilen verilerin silinmesini isterseniz, silme işlemi talebiniz üzerine gecikmeden gerçekleştirilecektir. Yasal nedenlerden dolayı silme işleminin gerçekleştirilmesi mümkün değilse, verilerin daha fazla işlenmesi engellenecektir. Öte yandan, verilerinizin silinmesiyle birlikte, burada açıklanan hizmetleri artık sunamayacağımızı lütfen unutmayın.

Kullanıcı, kullanıcı hesabını kalıcı olarak silerse, kullanıcı hesabının altında kaydedilen veri kaydı otomatik olarak tamamen silinir.

12. 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Uyarınca Haklarınız

12. 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Uyarınca Haklarınız

Veri Sorumlusu'na yöneltilen başvuru Formu'nu doldurarak ve bunu weidmuller@hs01.kep.tr aşağıdaki adrese göndererek aşağıda açıklanan haklarınızdan yararlanabilirsiniz.

a) kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenmek,

b) kişisel verilerinizin işlendiği durumda bilgi istemek,

c) verilerinizin işlenme amacını ve bu verilerin istenilen amaçlar için kullanılıp kullanılmadığını öğrenmek,

d) kişisel verilerinizin yurtiçinde veya yurtdışında aktarıldığı üçüncü tarafları bilmek,

e) eksik veya yanlış verilerin düzeltilmesini talep etmek, varsa,

f) Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanunun 7. maddesinde belirtilen koşullar altında kişisel verilerinizin silinmesini veya imha edilmesini talep etmek,

g) yukarıdaki (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin kişisel verilerinizin aktarılmış olduğu üçüncü taraflara bildirilmesini talep etmek,

h) kişisel verilerinizin, (veri sahibi bakımından olumsuz sonuçlara sebebiyet veren) münhasıran otomatik olarak işlenmesine itiraz etmek, i) kişisel verilerinizin yasadışı olarak işlenmesinden kaynaklanan hasar için tazminat talep etmek.

13. Dış Veri Sorumlusu

13. Dış Veri Sorumlusu

Şirketimizde veya bu veri koruma bilgileri içerisinde veri koruma hususuna ilişkin herhangi bir sorunuz ve öneriniz varsa, lütfen doğrudan dış veri sorumlumuz ile iletişime geçiniz.

WEİDMÜLLER ELEKTRONİK TİCARET LTD. ŞTİ. ÜRÜN VE/VEYA HİZMET BİLGİLENDİRMESİNE YÖNELİK AYDINLATMA METNİ

WEİDMÜLLER ELEKTRONİK TİCARET LTD. ŞTİ. ÜRÜN VE/VEYA HİZMET BİLGİLENDİRMESİNE YÖNELİK AYDINLATMA METNİ

İşbu Aydınlatma Metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) uyarınca, Weidmüller Elektronik Ticaret Ltd. Şti’nin (“Şirket”) ürün ve/veya hizmetleri ile ilgili olarak internet sitesinde yer alan iletişim formu aracılığıyla bilgi talep eden kişilerin kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin usul ve esaslara ilişkin olarak veri sahiplerinin aydınlatılması amacı ile kaleme alınmıştır.

1. Kişisel Verilerin İşlenme Amacı

Toplanan kişisel veriler, Kanun’un 5. maddesinde belirtilen kişisel veri işleme şartları çerçevesinde ve

  • İletişim faaliyetlerinin yürütülmesi
  • İş faaliyetlerinin yürütülmesi/denetlenmesi
  • İş süreçlerinin iyileştirilmesine yönelik önerilerin alınması ve değerlendirilmesi
  • Mal/Hizmet satış sonrası destek hizmetlerinin yürütülmesi
  • Mal/Hizmet satış süreçlerinin yürütülmesi
  • Mal/Hizmet üretim ve operasyon ve süreçlerinin yürütülmesi
  • Müşteri ilişkileri yönetimi süreçlerinin yürütülmesi
  • Müşteri memnuniyetine yönelik aktivitelerin yürütülmesi
  • Pazarlama analiz çalışmalarının yürütülmesi
  • Reklam/Kampanya/Promosyon süreçlerinin yürütülmesi
  • Talep/şikayetlerin takibi
  • Ürün/hizmetlerin pazarlama süreçlerinin yürütülmesi Ürün ve/veya hizmetlere yönelik talep edilen bilgilerin verilmesi
amaçları dahilinde işlenmektedir. İşlenen kişisel verileriniz, aşağıdaki gibidir.

Veri Kategorileri I Veri Kategorisi Kapsamında İşlenen Kişisel Veriler

Kimlik Verisi Ad-Soyad Kimlik Verisi Bildirilmesi Halinde Cinsiyet (Hitap Amaçlı) İletişim Verisi Telefon Numarası İletişim Verisi E-Posta Adresi Mesleki Deneyim Verisi Çalışılan Şirket Bilgisi Bildirdiğiniz Tüm Diğer Veriler Mesaj Kutusunda Belirtilen Tüm Diğer Veriler

2. Kişisel Verilerin Aktarılabileceği Taraflar ve Aktarım Amacı

Toplanan kişisel veriler, Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve yukarıda belirtilen veri işleme amaçları çerçevesinde, Şirket’in Almanya’da bulunan merkezine ve bulut hizmet sunucularına aktarılmaktadır.

3. Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Kişisel verileriniz, tamamen otomatik olan yollarla elektronik şekilde toplanmakta ve 6698 sayılı Kanun’un 5. maddelerinde yer alan ‘’ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için işlenmesinin zorunlu olması’’ ve “bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması” hukuki sebeplerine dayanarak işlenmekte ve bununlarla birlikte açık rızanıza dayalı olarak otomatik bir şekilde yurt dışına aktarılmaktadır. Belirtmek isteriz ki; internet sitemizin sunucularının yurt dışında olması nedeniyle iletişim formuna girdiğiniz kişisel verileriniz, açık rızanız kapsamında otomatik olarak yurt dışına aktarılmaktadır.

4. Veri Sahiplerinin Hakları ve Bu Hakların Kullanılması

Kanunun “ilgili kişinin haklarını düzenleyen” 11. maddesi kapsamındaki taleplerinizi, Weidmüller Elektronik Ticaret Ltd. Şti’nin Çubuklu Mah. Orhan Veli Kanık Cad. No:9, 34805 Beykoz-İstanbul / Türkiye adresine yazılı olarak elden teslim edebilir, noter kanalıyla veyahut da “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe” göre belirlenen yöntemlerle gönderebilir veya weidmuller@hs01.kep.tr adresine güvenlik elektronik imzalı olarak iletebilirsiniz.